Kenese-Völgye Villahotel, ahol a társaságé a főszerep. Villapark férőhely kompromisszumok nélkül.

Eddig csak olyan helyekről számoltunk be, ahol a világ elől elbújva találhatjátok meg a csendeteket, békéteket. Most úgy alakult, hogy meglátogathattunk egy olyan villaparkot, ahol mind a személyes tér, mind a társasági élet számára ideális környezetet alakítottak ki, a Balatontól pár száz méterre.

A villaparkon belül három típusú ház közül lehet választani, létszámtól függően. A Deluxe villában két szinten 10 főt, a Superior villában 8 főt, míg a LOVE vendégházban 2 főt tudnak elszállásolni egy időben. Ez utóbbi felnőttbarát, de a többinél szabad a pálya a gyerekeknek is . A háztípusok felszereltségben térnek el egymástól, bár a pezsgőfürdő és a grillterasz mondhatni alapfelszereltség minden esetben.

De ugorjunk vissza egy kicsit a helyszínre. Annak ellenére, hogy a házak egy területen belül találhatóak, a privát tér garantált, és a parkolással se gyűlik meg a bajunk. Amint a saját villánkat megtaláltuk a villapark területén belül, és belépünk a házba, onnantól kezdve a „külvilágot” a hátunk mögött hagyva senki nem zavarja a nyugalmunkat.    

Egyszerű megközelítés a villapark területén.

Most először, mi is nagy társasággal mentünk, a teszt kedvéért, és nem csalódtunk. A tágas tereknek köszönhetően, ha szerettünk volna kicsit elvonulva lenni, az is teljeséggel megoldható volt, de ha a közösségi élet zsongására vágytunk, az alsó szint hatalmas nappalija biztos pontot nyújtott a kártya partiknak. A 6 fős pezsgőfürdő bőven elegendő volt, hogy mindenki áztatni tudja magát, és a természetközeli elhelyezkedésnek köszönhetően a reggeli kávét a madárcsicsergős teraszon valami fergeteges volt elszürcsöli.

Külön kiemelném a két fő befogadására tervezett külön „kis” villákat, ahol a párok is megtalálják a maguk birodalmát.  A loft stílusnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően nulla bezártság érzet, és ha valaki nem totyogva igyekszik a teraszra, akkor pár lépéssel mind a grillt, mind a napozóágyat, de még a pezsgőfürdőt is eléri. Nulla hiányérzet, nulla kompromisszum. Talán ezzel lehet a legjobban leírni a párok privát birodalmát.

Minden házban jól felszerelt konyha található, ahol kis túlzással bármi elkészíthető, de higgyétek el nekünk, aki ide ellátogat, az nem a főzéssel fogja az ideje nagy részét tölteni. A környék adottságának köszönhetően rengeteg programlehetőség vár ránk, az év minden időszakban.

A villapark területén belül található még egy argentin grill, egy játszótér, és egy nagy közösségi ház, ami elvonulások szervezésére, céges rendezvényekre, jógatáborok megtartására is tökéletes helyszínlehetőség. És ha nem elég ez a sok extra, akkor pár száz méterre a parktól, a Balatonba benyúló, saját kis stéggel színesíthetjük a napjainkat.

Ajánljuk a villaparkot egész évben családoknak, barátoknak, kisebb nagyobb társaságoknak, pároknak, a Balaton szerelmeseinek, kirándulni vágyóknak, egyszóval mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.