Hello, örülünk, hogy ránk találtál.

Segítünk dönteni, hogy hol érdemes megállnod, ha egy jót akarsz enni.

1

Utazni mindenki szeret. Vagyis, majdnem mindenki. És utazni nagyon sokféleképpen lehet.
 
Meglátogathatunk távoli tájakat. Történetekbe elmélyedve a képzelet világában, kedvenc könyvünk lapjai közé, és az ízek birodalmába.
Mi ezt választottuk! 
Vagy talán az összeset egyszerre?! Úgy gondoljuk, élni csak így lehet! Játszva! Könnyedén, érzelmekkel és ízekkel teli!
Az utazás, amin elindultunk és magunkkal viszünk, tele van ízekkel, illatokkal, a vidék hangulatával, és a vendégházak csodáival, a természet szeretetével.
 
Írásaink során bemutatjuk a meglátogatott táj hangulatát, a vendéglátóink ékszerdobozait, és a helyi ízek modern köntösbe csomagolt esszenciáját.
Kövessetek minket, és ha ti is megszeretnétek mutatni kedvenc ízeiteket, eldugott csodáitokat, keressetek minket bátran, és meglátogatuk titeket is.
 
Üdvözlettel:
Hungarian Food Trip Csapata!

Hogyan kerülhetsz be te is a partnereink közé.

Legyél Gasztro betyár!
Emelkedj ki a "tömegből" az általad alkotott ízekkel
Ne fogd vissza magad. Ha úgy érzed, hogy tuti ízekkel dolgozol, és szeretnéd, hogy a nagyvilág megismerje a helyet, amit vezetsz, írj nekünk egy bemutatkozót, és mi kirakunk a közösségi felületeinkre.
Legyél Gasztro betyár!
ha hívsz, megyünk!
Keress meg minket, és mi frankón bemutatjuk büszkeségedet a nagyvilágnak
Nem éred be egy rövid poszttal, mert amit megalkottál, arról mindenkinek tudnia kell? Hát oké. Jelentkezz be nálunk, mi felvesszük veled a kapcsolatot és egy nagyobb lélegzetvételű cikkben bemutatjuk, mire is számíthat az, aki betér hozzád.
ha hívsz, megyünk!
Kérném a ház specialitását!
Főzzünk ki együtt valami jót
Mutasd be velünk a vendégházadat, éttermedet, food truckodet videós portálunkon. Meglátogatunk, és együtt, kamerák előtt elkészítjük a kedvenc ételedet, miközben elmeséled, honnan jöttél és mi a víziód a jövőre nézve. Írj nekünk és leegyeztetjük a részleteket.
Kérném a ház specialitását!
Fent vagy a térképen!
Kerülj fel a térképre
Folyamatban lévő projectünkben úttöröként csatlakozhatsz. Elkészítjük Magyarország teljes gasztro - térképét, ahol a vendégházad, éttermed, food trucked nem csak digitális, hanem print formában is megjelenik. (Várható megjelenés 2021 nyár)
Fent vagy a térképen!
1 +
Happy Clients
1
Online Courses
1 %
Satisfaction
1 %
Support

Keressük az ország legmenőbb vendégházát

Ha úgy gondolod, hogy tudod melyik az, vagy ép a tied, írj nekünk, és mi meglátogatunk és elkészítjük veled kedvenc ételedet, miközben elmeséled a menedéked történetét!