Portobello – a főzés szenvedélye

Folyamatosan keressük azokat az embereket, azokat a kezdeményezéseket, amik inspirálnak, és előre visznek minket a gasztronómia világában. Túrtuk az internetet, és teljesen véletlenül jött szembe velünk Staudinger Niki, a Portobello Chef alapítója.

Nikit azonnal felkerestük és hosszas beszélgetés vette kezdetét, amiből már előre láttuk, hogy egy dinamikus együttműködés bontakozik ki.

2012-ben alapította főzőiskoláját, mert a főzés iránti szenvedélyét másokkal is szerette volna megosztani. Ami másoknak stresszt jelent, az neki az „üzemanyag”. Vendéglátós családban nőtt fel, ezért gyerekkora óta szívja magába a főzés tudományát, és ezt a hatalmas tapasztalatot átültetve a tanfolyamaiba adja át a tudását.

Portobello Chef - új étel a megmaradt alapanyagokból!

„Aki rágörcsöl a főzésre, az az én főzőtanfolyamaimon felszabadul.” – meséli mosolyogva Niki.

A palettáján húsz féle különböző tanfolyam közül lehet választani, például a sushis készítés, macaron sütés, de hatalmas szegmenset markol fel a grill és steak sütésből. Jelenleg online kurzusokon keresztül adja át tudását, de amint lehet, újra elkezd „élőzni„. 

Kérésünkre 10 különböző receptet írt nekünk össze, ami a megmaradt alapanyagokból rakott össze, amiket hamarosan olvashattok az oldalunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük